Resultaten

Acne ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgkliertjes en komt voornamelijk voor tijdens de pubertijd. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om acne te verminderen of helemaal te laten verdwijnen.

Een huidprobleem zit namelijk niet alleen aan de buitenkant, maar heeft vaak ook een oorzaak van binnenuit. Samen kijken we of voeding of hormonen hierbij een rol spelen en hoe we dit kunnen aanpakken. Wachten tot het vanzelf overgaat is meestal niet zo’n goed idee omdat hevige acne littekens kan veroorzaken.

Daarnaast zie ik vaak dat klanten producten kopen die niet bij hun huidtype passen en slechte ingrediënten bevatten die de huid teveel uitdrogen. Je huid gaat vervolgens meer talg aanmaken om soepel te blijven, maar dat vergroot dan weer de kans op verstopte poriën en ontstekingen.

Huidveroudering. Naarmate we ouder worden produceert het huidoppervlak minder lipiden dan voorheen, wat leidt tot uitdroging. Ook de vorming van collageen en elastine nemen af en daarmee de huidelasticiteit, waardoor er lijntjes en rimpels ontstaan. Anti-aging producten zoals hyaluronzuur, hydro-booster of olieserum beschermen tegen huidveroudering en brengen vitaliteit en elasticiteit terug.

Naast het gebruik van de juiste producten helpt bindweefselmassage als een natuurlijke manier van face lifting. Het intensief masseren van bindweefsel en spieren stimuleert de aanmaak van collogeen en versterkt de elastine vezels en het spierweefsel.

Een collageen masker in combinatie met een ultrasonische en galvanische behandeling stimuleren het natuurlijke herstellingsvermogen, waardoor fijne lijntjes verminderen en je huid verjongd en weer gaat stralen.

Henna Brows is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen voller en strakker te maken. Het is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Henna is afkomstig van de hennaplant waarbij geen gebruik wordt gemaakt van ammoniak en oxidant.

Afhankelijk van je huidtype en met de juiste zorg blijft Henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de haren. Hoe meer je boent en scrubt, hoe sneller de kleur zal vervagen. Gebruik daarom de eerste 24 uur geen water, olieproducten of make-up op de wenkbrauwen. Gebruik verder:


• Geen oliehoudende producten
• Geen peelende producten
• Geen reinigingsproducten, reinig na 48 uur alleen met water
• Geen waterproof wenkbrauw make-up

Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht maar dep de wenkbrauwen droog.